Bedrijfsgegevens

Steenkamp Coaching & Sportshop (hierna to noemen “SCS”)

De Bongerd 9

6941 AP Didam

Tel. 06-51702539

E-mail : info@snellewielen.nl

KvK 55860710 btw-nummer: NL205331166B01

 

Handelsnamen:

Airstreeem.nl

HardloopScreening.NL

MijnSportAnalyse.COM

Racefietsonderhoud.nl

Steenkamp Coaching & Sportshop

Steenkamp Coaching

Steenkamp Sportshop

Snellewielen.nl

Spinergy.nl

 

Domeinnamen: Airstreeem.nl, BCyclingBikeCare.eu, HardloopScreening.nl, MaikSteenkamp.nl, MijnSportAnalyse.com, Racefietsonderhoud.nl, Snellewielen.nl, Snellewielen.be, Snellewielen.com, Spinergy.be, Spinergy.nl

 

Aankoop producten/goederen webshops:

Bestellen

Orders  kunnen worden geplaatst op de diverse websites die onder SCS vallen. Na ontvangst van de order en alle benodigde informatie wordt er een bevestigings e-mail gestuurd.

 

Betalen

U kunt kiezen voor betaling via iDeal, Bankcontact/MisterCash en overbooking.

 

Ideal

Als u hiervoor kiest wordt u door verbonden met uw eigen bank via het iDeal-systeem van Mollie, u kunt dan afrekenen op de uw gebruikelijke internet bankieren wijze en komt dan automatisch weer terug op de site van de webwinkel. Op deze wijze kan er direct worden overgegaan met versturen van uw order.

 

Overboeking/vooruitbetaling

Betaling kan op IBAN rekening nummer:

T.n.v. Steenkamp Coaching

Rabobank Didam, Nederland

IBAN: NL38RABO0144352540

BIC: RABONL2U

o.v.v. van uw bestel/factuurnummer

zodra de betaling is verwerkt zal SCS trachten de order binnen 48 uur te verzenden

 

Verzenden + Kosten

U krijgt van ons een bevestigings e-mail met een track en tracé nummer als de producten verstuurd worden.

 

Orders worden verzonden via PostNL of DHL. Wij bieden orders gedaan voor 17.00 uur, en waarvan de betaling is afgehandeld, dezelfde dag nog aan onze vervoerder aan (indien op voorraad).

 

Bezorging pakket PostNL procedure: http://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/hoe-verstuur-ik-een-pakket/bezorging-pakket

 

Bezorging packet DHL procedure: https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/service/pakketten-ontvangen

 

Verzend kosten binnen Nederland:

€ 00,00-99,99                € 7,00               

€ >100,00                      € 0,00               

 

Bij afhalen worden geen verzendkosten berekend.

 

Voor verzending naar Belgie en Duitsland gelden de volgende verzendkosten.

België:              € 12,50

Duitsland           € 12,50

 

Voor verzendkosten naar andere landen wordt verzocht eerst contact op te nemen met de klantenservice van SCS.

 

Levertijd

Wij bieden orders gedaan voor 17.00 uur, en waarvan de betaling is afgehandeld, dezelfde dag nog aan onze vervoerder aan. Die meestal binnen 1 a 2 werkdagen de producten bij u afleverd. Houdt u rekening met het feit dat de pakketdiensten alleen op werkdagen sorteren, dit houdt bijvoorbeeld in dat als u vrijdag na 17.00 uur besteld uw producten pas op dinsdag in huis heeft. Als u zekerheid wil over het moment van levering kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Als er een product onverhoopt niet leverbaar is wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gebracht en als het mogelijk is een verwachte leveringsdatum aangegeven.

 

Voor verzending naar het buitenland gelden de volgende leveringstijden:

Voor België en Duitsland 1 a 2 werkdagen.

 

Voor overige landen neem contact op met de klantenservice van SCS.

 

Retouneren

U mag tot 30 dagen na ontvangst van de producten deze retourneren, als deze niet aan de verwachtingen voldoen. Dit is alleen mogelijk als de producten nog in de originele verpakking zijn. SCS zal na ontvangst van de goederen binnen twee weken het resterende bedrag terugstorten. Bij retourneren de factuur bijsluiten. De reden van retour sturen zouden wij graag van u willen weten maar is niet verplicht.

 

Annulering

Annuleert u een order en is deze al verstuurd zijn wij genoodzaakt de verzendkosten bij u in rekening te brengen.

Annulering kan alleen schriftelijk geschieden via e-mail of post. Hierin moet u in ieder geval uw naam en factuurnummer vermeld staan. Voor terugbetaling van al vooruit betaalde bedragen hebben wij ook uw rekeningnummer nodig. I.v.m. Fraude dient het terugstort rekeningsnummer gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft gedaan.

 

Klachten en geschillen

Voor klachten kunt u contact opnemen met de klantenservice van SCS.

Steenkamp Coaching & Sportshop

De Bongerd 9

6941 AP Didam

Tel. 06-51702539

E-mail : info@snellewielen.nl


De klacht wordt binnen 30 dagen afgehandeld.

Als dit niet lukt moet SCS dit met redenen per omgaande kenbaar maken aan de klant en een termijn noemen waarin de klacht dan wordt afgehandeld. Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen SCS en de wederpartij mochten ontstaan. Klachten over uw order dient u altijd binnen 60 dagen schriftelijk aan ons te melden.


Reservering en boeking diensten/trainingen/analyses:

Inschrijving  en betaling
Inschrijfperiode worden vermeld op de website www.MIjnSportAnalyse.COM en daarbij horen voorwaarden per activiteit. Betaling vind plaats via het iDeal betaalsysteem op de website. Buitenlandse inschrijvingen kunnen via het contactformulier contact opnemen, om inschrijving te realiseren.


Deskundigheid
Sportactiviteiten zullen door deskundige en bevoegde trainers worden begeleid en zullen alles in staat stellen deze uit te voeren naar de doelstelling van de klant.


Aansprakelijkheid
Steenkamp Coaching & Sportshop kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld, zowel voor materiaalschade als lichamelijk letsel. Deelname aan de activiteiten, personal training van atleten op basis van trainingsschema’s is allemaal geheel op eigen risico. Vanuit trainingsleer deskundigheid zal er worden gewerkt om zo optimaal mogelijk resultaat voor de sporters te bereiken.


Restitutie
Er is geen restitutie mogelijk indien deelnemer een of meerdere lessen/trainingen mist, in een cursusperiode. Indien een Personal Training of een eenmalig activiteit wordt geannuleerd, tot 7 dagen voor aanvang, is volledige restitutie mogelijk. Binnen deze periode van 7 dagen, wordt 75% terugbetaald. Annuleringen van analyses zijn niet mogelijk.


Media en beeldmateriaal
Bij aanmelding van deelname geeft deelnemer/atleet/sporter toestemming aan Steenkamp Coaching & Sportshop om tijdens activiteiten foto’s en video’s te maken en deze te gebruiken voor media, social media en promotionele doeleinden.

 

Didam, September 2016