Home - BCyclingBikeCare.EU

Bardahl/Bardahl_Bcycling_Home_Logo.png

Bardahl Fiets onderhoud

Met de lijn Bardahl Cycling heeft Bardahl een complete lijn smeermiddelen en reinigingsmiddelen voor de fiets. Fietsonderhoud richt zich op vele vlakken, maar zeer kritisch is het onderhouden van fietskettingen.  De meeste kettingen bevinden zich in de open lucht. Dit verhoogt het contact met water en vocht, dit bevordert de vorming van roest. Het betekent ook dat er meer kans is op vervuiling met stof, zand, enz en hoge slijtage. Bovendien hebben sommige kettingen ingewikkelde schakels met nauwe, moeilijk bereikbare punten. De meeste smeermiddelen kunnen maar moeilijk tot deze punten doordringen. Maar daar zit wel de uitdaging!

 

Bardahl_Bcycling_Home_Product_Assortiment.png

De werking

Bardahl kettingsmeermiddelen zijn uitgevoerd met de 'Polar Attraction' formule. Tezamen met de speciale synthetische olie zorgt deze kettingsmering voor een niet te doorbreken smeerfilm en dringt daarbij door tot diep in de ketting, tot de meest moeilijk bereikbare punten. Daardoor biedt dit bescherming tegen hoge temperaturen en drukken. Water, roest en corrosie krijgen geen kans en de levensduur wordt sterk verlengd.


Bekijk het volledige assortiment fietsonderhoud . 

Bardahl_Bcycling_Home_Cofidis_Cycling_Team_Sponsorship.png

Tip:

Zorg ervoor dat de te smeren ketting eerst schoongemaakt wordt met Bardahl Degreaser/ ontvetter. Voor een maximale levensduur is het van belang dat de ketting namelijk eerst ontdaan wordt van vuil.

Sinds enige jaren is Bardahl officieel leverancier aan het Cofidis Pro Cycling Team.